Forside

Behandlinger

Produkter

Kontakt

neuLash


Hvad er neuLash?
neuLash er et innovativt serum til forstærkning af øjenvipperne. Dette næringsrige serum har mange fordele. Det er beriget med Active Eyelash Technology™ (aktiv øjenvippeteknologi) og giver sprøde, tynde eller sparsomme øjenvipper et markant bedre udseende .

Hvem kan bruge neuLash?
neuLash er perfekt til kvinder og mænd, der vil have flottere vipper.

Hvordan fungerer neuLash?
Behandlingen begynder med fugt. Sodium Hyaluronate, der er kendt for sin evne til at rumme 1000 gange sin vægt i vand, mætter vipperne med fugt og øger deres smidighed, elasticitet og glans.
Gensplejsede polypeptider, der er udviklet med en navnebeskyttet kombination af aminosyrer, hjælper med at styrke og beskytte vipperne. Biotin, et essentielt B-vitamin, forhøjer denne effekt og beskytter vipperne mod yderligere skader.
Panthenol gendanner, fornyer og forbedrer vippernes fleksibilitet og elasticitet, så de ser fyldigere, tykkere og sundere ud. Græskarkerneekstrakt får vipperne til at se mere fyldige ud end nogensinde tidligere.
Når vipperne når deres fulde potentiale, giver de et mere fyldigt, buet og glansfyldt indtryk.

Hvad påvirker øjenvippernes udseende?
Der er mange ting, der påvirker vippers udseende: brug af mascara, vippebukkere, farvning, kunstige øjenvipper og limen til dem samt visse typer af medicinering. Disse ting får vipperne til at se svagere ud, og de bliver måske sprøde, tynde eller lysere, eller måske taber man dem for tidligt. Ældning påvirker også vippernes udseende, fordi efterhånden som vi ældes, bliver vippernes fornyelsesproces langsommere.
Hvordan bruger man neuLash?
neuLash påføres om aftenen ved roden af de øverste øjenvipper. Fortsæt med at bruge neuLash for at bevare dine vippers udseende, når du har opnået det ønskede resultat.

Innovativ øjenvippepleje
neuLash er et sikkert og effektivt serum, der forstærker øjenvipperne. Serummet er klinisk testet, og forskning har vist, at det er yderst effektivt. Endvidere får vi løbende information om enestående resultater og positiv feedback fra tilfredse kunder. neuLash indeholder en dokumenteret kombination af effektive ingredienser, der får øjenvipper til at se tættere, sundere og ganske enkelt flottere ud.

neuLash er ikke testet på dyr. Det indeholder ikke parabener eller parfume.

Hvis du har mistanke om, at du er allergisk, bør du teste produktet inden brug. Rengør et hudområde på armen, og smør en lille smule af produktet på. Hvis huden reagerer inden for 24 timer efter testen, bør du ikke anvende produktet.

Køb produkter her hos Dreamclinic.

Murad

Ole Henriksen

CND Shellac

CND Brisa Gele

Rosebud

Marine Spa-pedicure

neuLash

M2 Beauty

CND Venylux

dreamclinic | Kongsvænget 8 B | 2830 Virum | Tlf. 31 11 22 03 | Email: jette@dreamclinic.dk