Forside

Behandlinger

Produkter

Kontakt


Murad opskriften
Da Dr. Murad begyndte at udvikle sine formularer for at hjælpe sine patienter, afslørede hans forskning tre grundlæggende forudsætninger for opretholdelsen af en sund hud. Han indså således, at det var nødvendigt af tage højde for alle tre, uanset hvilket hudproblem de oprindeligt var udviklet til at afhjælpe. Siden 1992 er alle Murad produkter baseret på "the Murad Recipe" også kaldt Murad opskriften.

Fugtgivende ingredienser

Fordi tørhed er det mest almindeligt udbredte hudproblem tilførte Dr. Murad fundamentale fugtgivere i alle sine produkter. Disse ingredienser forbedrer hudens evne til at tiltrække og fastholde vand på både overflade og celleniveau. For at maksimere effektiviteten inkluderer Dr. Murad ofte både vandbaserede fugtgivere såsom Sodium PCA og Hyaluronsyre og oliebaserede fugtgivere såsom essentielle fedtsyrer og ceramider i sine formularer.

Anti-inflammatoriske ingredienser

Eftersom ukontrolleret betændelse fører til rødme, ødemer og i yderste konsekvens skader på væv samt formeringen af celleødelæggende frie radikaler, tilførte Dr. Murad betændelseshæmmere i sine formularer. Disse ingredienser giver hans hudplejeprodukter evnen til at lindre og berolige huden, og hjælper hans kosttilskud med at reducere kronisk systemisk betændelse, som kan føre til alvorlige helbredsmæssige problemer for både hud og krop. Lakridsekstrakt, Arnica og Zink er nogle af de betændelseshæmmere som oftest benyttes i Dr. Murads formularer.

Antioxidant ingredienser
Det sidste, men måske mest kritiske hudproblem, er skader forårsaget af frie radikaler. Uanset om de er genereret eksternt fra UV stråling eller andre miljømæssige aggressorer, eller internt fra sygdomsfremkaldende bakterier, kredsløbsproblemer eller betændelse, angriber de frie radikaler konstant cellerne i huden og kroppen. Ved at tilføre frie radikal bekæmpende antioxidanter i sine formularer blev Dr. Murad i stand til at tilbyde et helt nyt niveau af beskyttelse mod celleskader. Udover de almindelig kendte antioxidanter som C og E vitamin bruger Dr. Murad komplekser i sine formularer, der er udvundet fra planter, som bruges i traditionel healing. Eksempler er Gurkemeje, Gojibær, Granatæble og Durian.

THE SCIENCE OF CELLULAR WATER™
Dr. Murad løfter sløret for sin opdagelse The Cellular Water Principle® – en omfattende teori omkring aldring og sundhed, der ser vandet i cellerne som nøglen til ungdommelig sundhed og vitalitet.

  • A. Sund celle
  • B. Usund celle med en svag membran. Celle, der er beskadiget af alder, sygdom, frie radikaler, stress og inflammation
  • C. Cellemembranen ødelægges, og det vigtige vand siver ud
  • D. Kroppen mættes med mikro næringsstoffer, der skaber et ideelt miljø, hvor der kan dannes sunde celler med stærke membraner.
   
Blemish®
Murad Blemish® er produkter, der aktivt behandler akne. Serien henvender sig til ung uren hud med daglige udbrud og overproduktion af olie. Produkterne indeholder salicylsyre og udemærker sig ved at rense huden og forebygge fremtidige udbrud samt at reducere rødme og irriteret hud uden at udtørre den. Huden efterlades ren, sund og i balance.
 
Anti-Aging Blemish®
Murad Anti-Aging Blemish® er produkter, der renser urenheder og arbejder på fine linier og rynker. Serien henvender sig til både kvinder og mænd over 30 år, der har problemer med uren hud. Produkterne udemærker sig ved at have to aktive behandlingsfunktioner således at hudens kollagenproduktionen styrkes samtidig med akneudbrud bekæmpe skånsomt. Huden efterlades fugtet, smidig og glat.
 
Age Reform®
Murad Age Reform® er anti-age produkter, der reducerer tegn på genetisk ældning. Serien henvender sig til alle, der gerne vil bekæmpe fine linier og rynker. Produkterne udemærker sig ved at fremme cellefornyelsen, reducere synligheden af dybe rynker og tilføre fornyet fugt til cellerne. Huden efterlades med ungdommelig spændstighed og genoprettet styrke.
 
Environmental Shield®
Environmental Shield® er anti-age produkter, der beskytter imod miljøbetinget ældning. Serien henvender sig til alle, der har uens hudtone, pigmentforandringer og struktur med linier. Produkterne indeholder aktivt C-vitamin og virkningsfulde antioxidanter, og udemærker sig ved udtone pigmenteringer og give fornyet glød samtidig med at huden beskyttes mod miljøet.
 
Resurgence™
Resurgence™ er anti-age produkter, der bekæmper tegn på homonel ældning. Serien henvender sig til alle, der ønsker at genoprette hudens fasthed og glød. Produkterne udemærker sig ved at indeholde aktive planteøstrogener, der genopretter hudens elasticitet og reducerer synligheden af medium til dybe rynker. Huden efterlades opstrammet og med ungdommelig glød.
   
Redness Therapy™
Redness Therapy™ er produkter, der beroliger og lindrer den sarte hud. Serien henvender sig til både kvinder og mænd med sensitiv hud med tendens til Rosacea. Produkterne indeholder kombinationen af ingredienserne gojibær og lakridsekstrakt, der udemærker sig ved reducere rødme og tilføre kraftige antioxidanter. Huden efterlades beroliget, fugtet og mindre rød.
 
Vitalic™
Vitalic™ er produkter til den normal/kombineret hud. Serien henvender sig til den yngre hud med tendens til fedtet t-zone og enkelte urenheder. Produkterne udemærker sig ved at indeholde en kombination af granatæbleekstrakt, som neutraliserer og beskytter huden mod de frie radikaler og glykol- og salicylsyre, der eksfolierer blidt og renser tilstoppede porer. Huden efterlades med en øget balance mellem fedtede og tørre zoner.
 
Hybrids™
Murad Hybrids™ er multifunktionelle produkter, der forener hudpleje og makeup. Serien henvender sig til alle, der ønsker en diskret dækning og jævn og naturlig udstråling. Produkterne udemærker sig ved at skabe det perfekte lærred, ved at skjule mørke rander, små fejl og udjævne hudfarven. Huden efterlades strålende sund og med en smuk glød.
 
Murad Man®
Murad Man® er produkter designet til mænds hudpleje i et enkelt 3-trins system. Serien henvender sig til mands hud med særligt fokus på pleje i forbindelse med barbering og beskyttelse af huden i det hele taget. Produkterne indeholder Beard Softening Complex® og Tea Tree oil. Huden efterlades velfugtet og beskyttet med SPF 15.
 
Bodycare
Bodycare er produkter, der opstrammer og toner. Serien henvender sig til kvinder med celulite, strækmærker og uspændstig hud. Produkterne indeholder aktive ingredienser, som fugter, opstrammer og stimulerer blodcirkulationen. Huden efterlades blød og glat.
 
Age-Proof Suncare
Age-Proof Suncare er produkter, der på samme tid plejer og beskytter huden. Serien henvender sig til alle, der er særlig opmærksomme på at beskytte deres hud, mens de nyder solen. Produkterne udemærker sig ved at yde maksimal bredspektret beskyttelse til ansigt og krop samtidig med at huden beskyttes mod begyndende linjer og rynker. Huden efterlades med en oliefri, mat finish, der er beskyttet med SPF 30.

Murad

Ole Henriksen

CND Shellac

CND Brisa Gele

Rosebud

Marine Spa-pedicure

neuLash

M2 Beauty

CND Venylux

dreamclinic | Kongsvænget 8 B | 2830 Virum | Tlf. 31 11 22 03 | Email: jette@dreamclinic.dk