Forside

Behandlinger

Produkter

Kontakt

Ole Henriksen


Hos Ole Henriksen, er vi dedikeret til at skabe produkter, der giver resultater, så din hud til at være det allerbedste det kan være. Vores produkter er formuleret med nogle af naturens mest virkningsfulde botaniske ingredienser, der gør det muligt for enhver kunde at opleve en forvandling fra top til tå. Vi tror på at være festlige liv og opretholde et fortsat engagement til sundhed og wellness. Disse seks principper udgør kernen i Oles hudpleje system.
dedikation At være trofast med din hudpleje rutine er den bedste investering, du kan gøre for fremtiden for din hud.
stimulation Nedsænkning din hud med forfriskende vand, opløftende rensemidler, tonics og scrubs vil stimulere din hud, hvilket resulterer i en ren, glødende teint med raffineret udseende porer.
hydrering Hydrate din hud ved hjælp af en række lette, medium og rige tekstureret cremer fyldt med naturens mest potente ingredienser. Din nyfundne baby blød hud vil tage på en lysende glød, samtidig er beskyttet mod miljøskader.
age defense Resultater fra trofaste brug af Oles state of the art formuleringer, der sætter din huds fornyelse cyklus i højt gear, hvilket giver dig fastere, glattere, strammere og endda pigmenteret hud.
forkælelse Forkæl din hud med de luksuriøse teksturer og aromaer, der er underskrevet af mine produkter.
grusomhed-fri Vores tilgang til skønhed er strengt ren, naturlig og grusomhed-fri Animals, like humans, are to be loved, not tortured. Dyr, ligesom mennesker, er at blive elsket, ikke tortureret.

Murad

Ole Henriksen

CND Shellac

CND Brisa Gele

Rosebud

Marine Spa-pedicure

neuLash

M2 Beauty

CND Venylux

dreamclinic | Kongsvænget 8 B | 2830 Virum | Tlf. 31 11 22 03 | Email: jette@dreamclinic.dk