Forside

Behandlinger

Produkter

Kontakt

CND Shellac


Holder perfekt i 14 dage med en utrolig glans, og fjernes nemt på 10 minutter. Shellac™ Nail Color er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak - først underlak, så farve og siden overlak - og hærdes i et UV-lys,hvilket betyder nul tørretid. Farverne er hypo-allergeniske og "3-Free" - ingen formaldehyd, toluene eller dibuthyl phthalater.

Shellac™ Nail Color findes i mange forskellige farver, fra skønne "Fransk Manicure"-agtige rosa og hvide, vil flot signalrød og fyldige mørke farver.

Formlen er tynd og fleksibel som neglelak, men videregiver en stærk neglebeskyttelse med en spændstig, spejlblank finish, der forhindrer skår, ridser og udtværinger i lakken - også selvom neglene udsættes for de mest barske aktiviteter.

Shellac™ Nail Color lige så nem at fjerne, som den er fantastisk at bruge! Ingen iblødsætning eller filing er nødvendig. Neglene svøbes i individuelle Shellac Remover Wraps - integrerede bomuldsrondeller, der forhindrer fingre og hud i at blive udsat for acetone, som kun kommer i berøring med neglen.

Ti minutter mod to ugers perfekt farve er alt, det tager. Sig farvel til manicure-frustrationer og goddag til ren manicure-tilfredsstillelse.
Få lagt din Shellac™ Nail Color hos Dreamclinic i Virum

Murad

Ole Henriksen

CND Shellac

CND Brisa Gele

Rosebud

Marine Spa-pedicure

neuLash

M2 Beauty

CND Venylux

dreamclinic | Kongsvænget 8 B | 2830 Virum | Tlf. 31 11 22 03 | Email: jette@dreamclinic.dk